BOYS OF THE BAND


BOYS OF THE BAND, ystävien kesken BOB, on uusi yhtye, jolla on 20 vuoden historia takanaan. Yhtyeen biisintekijät Kimmo Blom ja Pekka Rautio tapasivat Raahessa vuonna 1989, ja yhteinen bänditaival alkoi Lappi-rockin legendassa, sallalaisessa progressiivista rockia soittavassa Nova Scotia -yhtyeessä. Useita vuosia ja monia yhteisiä bändejä myöhemmin 90-luvun loppupuolella perustettiin yhtye nimeltä Mr C, johon myös BOBin muut jäsenet Janne Antikanen ja Teijo Jämsä liittyivät. Mr C on pyörittänyt useita liveklubeja Helsingissä, mm. legendaarista Kurki Klubia, ja tehnyt kymmenessä vuodessa yli 1000 keikkaa. Bändin idea on ollut soittaa maailman parhaita kappaleita niin kuin ne olisivat omia. Konsepti on toiminut ja bändi keikkailee edelleen.

BOB perustettiin vuonna 2008. Siitä alkaen palat ovat loksahdelleet kohdilleen yksi kerrallaan. Vuosien työ, yhteiset keikat ja kaikki yhtyeen musiikista oppimat asiat kulminoituvat BOBissa. Siinä on kaikki, mitä tiedämme, ja jokaisella keikalla sekä kaikissa BOB-kappaleissa se kaikki annetaan yleisölle.

BOBin jäsenet ovat tuttuja myös monista muista yhteyksistä. Yhtyeen biisinkirjoittajat ovat tehneet lukuisia radiohittejä mm. Ari Koivuselle, Agnekselle, Sanille ja Johanna Iivanaiselle. Muusikkoina BOBin jäseniä on ollut mukana mm. Apocalypticassa, Sunrise Avenuessa, Killerissä, Koop Arposen ja Antti Tuiskun bändeissä sekä monissa muissa tunnetuissa yhtyeissä ja levytyssessioissa.

BOB on hyväntuulista, aitoa ja energistä rokkia. Boys of The Band - That's how they call us anyway!

KOTISIVUT

MySpace


Julkaisut tältä artistilta: