HIETALA SUSANNA


  Club For Five -yhtyeestä tunnettu Susanna Hietala julkaisee ensimmäisen sooloalbuminsa 25.elokuuta, jolloin hän myös esiintyy levynjulkistuskeikalla Viapori Jazzien avajaiskonsertissa. Fly Away -nimeä kantavalla levyllä kuullaan taitavan laulaja-lauluntekijän pienieleistä ja herkkää tyylittelyä.

 

10 vuotta yhdessä Suomen suosituimmista lauluyhtyeistä laulanut Susanna on kypsytellyt soololevyään jo pari vuotta. "Olen kauan ajatellut, kuinka mahtavaa olisi tehdä omannäköinen  jazz-levy, jonka jokaisella raidalla voisi olla sydämellään mukana", sanoo Susanna. Lopputulokseen on vaikuttanut myös sopivien muusikoiden mukaan löytyminen. Levyllä soittavat tunnetut jazz-nimet: kitarassa Teemu Viinikainen, bassossa Antti Lötjönen ja rummuissa Jaska Lukkarinen. "Yhteinen tunnelma lauluihin löytyi heti, mikä teki studiotyöskentelystä helppoa", kertoo Susanna prosessista.

Levyn ensimmäinen single Loneliness julkaistiin 16.6 ja kappaleesta on mahdollista kuulla näyte Susannan Myspace-sivulla. "Soolona tekeminen on ollut haastavaa ja mielenkiintoista. Olen kuitenkin koko ajan tiennyt tämän olevan sitä mihin nyt ja tulevaisuudessa haluan panostaa" jatkaa Susanna.

PROMOKUVAT

KOTISIVUT

MySpace

 


Julkaisut tältä artistilta: